Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Aktiviteter

2014-10-22 - Tillbakablick på sommarens Eskadrar

Eskader/Långfärdskommittén inbjuder till en kväll om de gångna eskadrarna under året. Alla eskadrar som gått av stapeln presenteras med reseberättelser och lite bilder. Varje eskader presenteras ca 5–7 min. Passa på att få uppleva eskadern igen eller kolla om den eskadern man funderat på blev som man trodde. Se hur de andra har haft det. För de som bara har kommit till funderingar om eskader, här är chansen att se hur det är att gå på eskader.

Plats: SXK:V lokaler, Talattagatan 24 i Långedrag

Tid: Onsdagen den 22 oktober, kl 18.30

Pris: 100kr/person, inklusive fika.

Vi kör presentationerna en stund, sedan fikar vi och snackar lite båt och därefter pågår presentationerna igen fram till ca kl 21.00.

Välkomna önskar Eskader/Långfärdskommittén

Anmälan Tillbakablick på sommarens eskadrar


Genomförda aktiviteter

Skottland Δ
Vackra Skottlandsvyer

2014-02-26 Skottlandskväll

Eskader/Långfärdskommittén hade inbjudit till en kväll om Skottland.Björn och Ingela Johansson visade bilder och berättade om sin seglats till och från Skottland, sommaren 2013, som även innefattar Caledonian Canal och en del av Skotska västkusten. En hellyckad kväll, fullsatt och ett jättetrevligt föredrag som uppskattades.

Ett arrangemang anordnat av Eskader/Långfärdskommittén

Plats: SXK V:s lokaler, Talattagatan 24, Långedrag

Se alla aktiviteter under rubriken "På gång".


Genomförda aktiviteter

Bad
Bad på barneskader vid stjärnankring

16 oktober - Tillbakablick på Eskadrarna som varit sommaren 2013

Eskader/Långfärdskommittén hade en kväll om de gångna eskadrarna under året. Alla eskadrar som gått av stapeln presenterades med reseberättelser och lite bilder. Varje eskader presenteras ca 5 – 7 min. Många passade på att uppleva eskadern igen eller kollade om den eskadern man funderat på blev som man trodde. Även för att se hur de andra har haft det. För de som bara har kommit till funderingar om eskader, här var chansen att se hur det är att gå på eskader.

Ett arrangemang anordnat av Eskader/LångfärdskommitténGillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Follin, ordförande

Ändrad: 2014-07-10 12:10.
Visad: 3389 gånger.