Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

Klubbträffar

Kafé Kryssarklubben med föredrag

Föredragen har vi i Västkustkretsens lokaler i Sjöräddningens hus på Talattagatan 24.

Vi börjar som regel med fika kl 18.30. Därefter följer föredrag med aktuellt tema ca kl 19.00. Föredragen tar vanligtvis ca en timme, och de som så önskar fortsätter med frågor, påfyllning på sin fika och trevlig samvaro. I vissa fall, när föredragen förväntas vara längre än en timma, startar vi med detta direkt kl 18.30 och gör uppehåll för fika efter ca en timma.

Pris 100 kr/person som betalas in till vårt plusgiro 42 01 92-7.

Anmälan görs på hemsidan eller till Västkustkretsens kansli, telefon 031-69 00 69 alternativt via e-post vastkustkretsen@sxk.se

Se Aktiviteter!

Butiksbesök

Klubbmästeriet ordnar ibland för medlemmarna exklusiva besök vid butiker med marina produkter. Vid dessa brukar företagen presentera sitt aktuella sortiment med tyngdpunkt på nyheter. Som regel erbjuds också extrapriser på kampanjprodukter och bra rabatt på ordinarie sortiment.

Anmälan görs på hemsidan eller till Västkustkretsens kansli, telefon 031-69 00 69 alternativt via e-post vastkustkretsen@sxk.se

Se Aktiviteter!

Prylmarknad

För att ge medlemmarna möjlighet att sälja och/eller köpa begagnade båtprylar ordnas på våren en prylmarknad. De som vill sälja får då hyra en P-plats som klubbmästeriet hyr och tillhandahåller för ändamålet.

Det krävs ingen anmälan för att köpa prylar, men de som vill sälja måste boka en plats.

Bokning görs på hemsidan eller till Västkustkretsens kansli, telefon 031-69 00 69 alternativt via e-post vastkustkretsen@sxk.se

Se Aktiviteter!

Välkomna önskar klubbkommittén!


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Follin, ordförande

Ändrad: 2015-01-17 14:52.

Visad: 12046 gånger.