Kryssarklubben På Kryss Övriga Kretsar In English

Start Verksamhet Västpricken Bli medlem Butiken Forum Kontakta oss

(redirected from Qvinna.Tjejsegling)


Tjejhelg till sjöss

30 augusti - 2 september 2018

Välkommen att segla, ha roligt och utvecklas med oss! M a o välkommen att delta i vår årliga Tjejhelg till sjöss. Den anordnas i år 30 augusti - 2 september och är både för dig som är van på sjön och för dig som vill prova på något nytt. Du är välkommen som skeppare med egen segel- eller motorbåt, viceskeppare eller gast. Qvinna Ombord-kommittén sätter samman besättningarna.

Vi träffas i respektive båt, som har hemmahamn alltifrån Vallda Sandö i söder till Ellös på Orust i norr, under torsdagen för att sedan under fredagen segla till en gemensam hamn, eller naturhamn om vädret tillåter, på kusten.

Vi seglar, minglar, grillar, badar, och får många nya vänner, samtidigt som vi får möjlighet att träna många olika saker, såsom manövrering, ut- och tilläggning med spring, navigering, segelsättning, knopar mm och tilläggning i naturhamn. Bra att du som skeppare, förbereder din båt för att ligga i naturhamn, med bra ankare, bergskilar etc.

Artiklar & bilder från våra tidigare tjejhelger hittar du på vår hemsida under Genomförda aktiviteter: www.vastkustkretsen.se/QO-kommitteen/Genomforda.

Välkommen ombord & hör gärna av dig till oss om du har frågor hälsar Qvinna Ombord genom

  • Louice Johansen, louice.johansen@volvocars.com, 0733-330987
  • Marita Lager, marita@bavaria-hb.se, 0705-473563

FÖRTRÄFF: Mån 27 augusti 2018 kl 18 - ca 21 i SXK-V:s lokaler, Talattagatan 24, Långedrag

PRIS: 750 SEK (medlem), 950 (icke medlem) + matkostnad. Kostnadsfritt för skeppare. Betalning görs på Plusgiro 42 01 92-7.

ANMÄLAN: Anmälan för skeppare respektive gast/viceskeppare finner du här:

Anmäl dig som gast!

Anmäl dig som skeppare!

OBS! Anmälan gäller först efter betalning.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 1 augusti.

MAX ANTAL BÅTAR: 9


Gillar du denna sidan?


Om Västkustkretsen

Västkustkretsen har en mycket omfattande verksamhet som syftar till att göra Ditt båtliv enklare, roligare och inte minst säkrare.

Genom bland annat alla våra föredrag, utbildningar, eskadrar och inte minst våra naturhamnskisser, bojar och dubbar så blir du mer påläst och har alltid nära till mer information när du behöver den!

Kontakta oss

Svenska Kryssarklubben
Västkustkretsen
Talattagatan 24
426 76 Västra Frölunda
Telefon: 031-69 00 69
E-post: vastkustkretsen@sxk.se

Ansvarig utgivare

Peter Junermark, ordförande

Ändrad: 2018-01-18 15:15.
Visad: 3777 gånger.